(1. Maj, 2017) Studenti RANEPA akademije iz Moskve na razmeni na Tehničkom fakultetu u Boru

Odsek za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, već dve godine organizuje uspešnu internacionalnu saradnju sa prestižnom RANEPA akademijom iz Moskve. U okviru ove saradnje, tokom  aprila 2017. godine je delegacija naših profesora i studenata boravila u Moskvi. Detalji ove aktivnosti su dostupni na linku: http://menadzment.tfbor.bg.ac.rs/blog/28-april-2017-delegacija-odseka-za-menadzment-ucestvovala-na-x-medunarodnoj-studentskoj-naucnoj-konferenciji-u-moskvi/

U okviru iste saradnje, u period 17-29. aprila 2017. godine, na Odseku za menadžment su boravile studentkinje master nivoa Victoriya Frolova i Anna Urum. One su na našem Odseku boravile sa ciljem prikupljanja podataka vezano za svoje master radove i saradnju na istraživačkom delu rada. Teme njihovih istraživanja su: “The strategy of supplying the enterprise with raw materials”  i  “Formation and evaluation of the company’s strategic development alternatives”.

Tokom boravka, koleginice Viktoriya i Anna su prisustvovale predavanjima iz predmeta Portfolio projekt menadžment i Teorijske osnove za izradu master rada.  Pored toga, organizovana im je konsultativna nastava sa profesorima Odseka za menadžment. U okviru istraživačkog dela, koleginicama su organizovani intervjui sa predstavnicima menadžmenta kompanije RTB – Bor, kao i poseta samom pogonu nove topionice u Boru.

Par detalja sa koleginicama iz Moskve: