(20. Januar, 2015) Project Management Championships

Studenti Odseka za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, dobili su poziv da se uključe u projekat Svetske organizacije za upravljanje projektima – IPMA pod nazivom “Project Management Championships“, koji će se u Srbiji realizovati prvi put u martu, 2015. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj samog projekta jeste okupljanje i povezivanje studenata različitih fakulteta koji će na jedan kreativan i svetski standardizovan način unaprediti svoje znanje i kompetencije. S druge strane, osnovnu ideju projekta čini povezivanje uspešnih kompanija u Srbiji i talentovanih studenata, gde kompanije kroz aktivnosti društvene odgovornosti podržavaju razvoj budućih mladih stručnjaka. Nakon održavanja takmičenja na nacionalnom nivou, pobednički tim će uz podršku kompanija i mentora predstavljati Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima u Litvaniji, gde će se takmičiti najbolji timovi zemalja Evrope.

Propozicije i detalji se mogu videti na sajtu: http://pmchampionships.com/countries/serbia/rules/

Detaljnije informacije o projektu nalaze se u na linku.

Pozivamo zainteresovane studente Odseka za menadžment, nivoa Master i Osnovnih studija, da se jave Prof. dr Ivanu Mihajloviću na e-mail: imihajlovic@tfbor.bg.ac.rs