(11. Mart, 2019) Studenti Tehničkog fakulteta u Boru plasirali se u finale nacionalnog takmičenja iz Project Managementa

Studenti IV godine Mihajlo Grečić i Miloš Stanković i studenti master studija Emanuela Bogdanović i Ana Stanković sa mentorom Nenadom Milijićem, ostvarili su veoma dobar rezultat u kvizu znanja, gde je za 100 minuta trebalo da odgovore na 100 pitanja povezanih sa tematikom upravljanja i koordinisanja projektima.

Predstavnici našeg fakulteta, tom prilikom, imali su rezultat od 76%, što je iznad evropskog proseka za šampionat koji se organizuje i u drugim zemljama sveta.   

Naime, šest prvoplasiranih timova, od kojih su po jedan sa Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda, Građevinskog fakulteta iz Beograda, Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment iz Beograda, Univerziteta Singidunum i sa našeg fakulteta, u konkurenciji od čak 12 timova, sa 6 fakulteta iz Srbije, boriće se u finalu takmičenja za titulu nacionalnog prvaka u upravljanju projektima i za priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima “International Project Management Championship 2019” koje će se održati u Nemačkoj.

 

Par detalja: