(12. Mart, 2018) Studenti IV godine plasirali se u finale nacionalnog takmičenja iz Project Managementa

Studenti četvrte godine sa Odseka za menadžment, ostvarili su juče zapažen rezultat na nacionalnom IPMA šampionatu, u upravljanju projektima plasiravši se u šest najboljih timova u Srbiji, koji će se 2. aprila boriti u velikom finalu za titulu pobednika i predstavnika Srbije na internacionalnom IPMA takmičenju.

Kao jedini tim studenata izvan Beograda, kolege Marija Pajović, Dušan Bogdanović, Marija Orlović i Nikola Balašević sa mentorom Nenadom Milijićem, ostvarili su odličan rezultat u kvizu znanja, gde je za 100 minuta trebalo da odgovore na 100 pitanja povezanih sa tematikom upravljanja i koordinisanja projektima.

Tim rezultatom, naš tim se kvalifikovao u finale takmičenja za titulu nacionalnog prvaka u upravljanju projektima! Predstavnici našeg fakulteta, tom prilikom, imali su rezultat od 63%, što je iznad evropskog proseka za šampionat koji se organizuje i u drugim zemljama sveta.    

Naime, od ukupno 15 timova, šest prvoplasiranih timova se plasirao u finale. Navedenih šest timova, od kojih su četiri sa Fakulteta organizacionih nauka, jedan sa Građevinskog fakulteta i jedan sa našeg fakulteta, boriće se u finalu takmičenja za titulu nacionalnog prvaka u upravljanju projektima i za priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima “International Project Management Championship 2018”.