(14. januar, 2021) Takmičenje u upravljanju projektima (Project Management Championship)

Obaveštavaju se studenti da će sedmo po redu studentsko takmičenje u upravljanju projektima (Project Management Championship) biti održano u Beogradu, dok će se internacionalno finale održati u junu 2021. na Zlatiboru. Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew, kao ogranka međunarodne asocije za upravljanje projektima (International Project Management Association – IPMA), a u našoj zemlji ga sprovodi Young Crew Srbija, kao sastavni deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije. Registracioni proces za takmičenje će trajati od 20. januara do 20. februara!

Cilj samog projekta jeste okupljanje i povezivanje studenata različitih fakulteta koji će na jedan kreativan i svetski standardizovan način unaprediti svoje znanje i kompetencije iz oblasti projektnog menadžmenta. Takmičenje u upravljanju projektima – Project Management Championship sastoji se iz dve faze: nacionalnog takmičenja (kvalifikacione runde i nacionalnog finala) i internacionalnog finala.

U okviru kvalifikacione runde takmičenja Project Management Championship, učesnici u timovima (koji se sastoje od tri do četiri studenta) rešavaju 100 pitanja, vezanih za oblast upravljanja projektima. Test je vremenski ograničen na 100 minuta i moguće je koristiti literaturu kao i internet. Kvalifikaciona runda takmičenja Project Management Championship održaće se 27. februara, a zbog trenutne epidemiološke situacije, ove godine biće održana ONLINE. Rešavanjem online testa, 6 najboljih timova obezbediće sebi mesto u narednom krugu takmičenja – nacionalnom finalu!

Pobednici nacionalnog takmičenja imaće priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima.

Prijava za takmičenje se može izvršiti slanjem mejla predmetnom nastavniku iz predmeta upravljanje projektima prof. dr Nenadu Milijiću na: nmilijic@tfbor.bg.ac.rs

Više detalja možete pronaći OVDE.