(19. Maj, 2020) NASTAVA ZA STUDENTE ZA RAD U POSLOVNOM SOFTVERU SAP/ERP U OKVIRU FINANCIAL ACCOUNTING (FI) MODULA

Na Odseku za inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru nastavlja se sa implementacijom SAP University Alliances programa u okviru nastavnog procesa na predmetu iz četvrte godine osnovih akademskih studija Planiranje i kontrola troškova.

Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju u zemlji, predviđeno je da se uvodna teorijska predavanja održe online posredstvom Zoom platforme 25.05.2020. godine u 15h. Svi parametri neophodni za pristup online predavanjima biće dostupni na Moodle platformi na sledećem linku:

https://moodle.tfbor.bg.ac.rs/course/view.php?id=149

Studenti koji nemaju otvorene learn naloge potrebno je da se prijave za otvaranje istih, kako bi mogli da pohađaju praktični deo nastave (uputstvo za prijavu će biti objavljeno na navedenom linku), koji je će biti održan 26.05.2020. godine u terminu od 8h do 11h.

Naime, nakon uvodnih online predavanja studenti osnovnih akademskih studija će pristupiti praktičnoj nastavi u SAP/ERP programu u računarskim salama (Sala 4 i sala R5) na bazi priručnika za Financial Accounting modul dizajniran od strane SAP University Alliances programa.

Realizacija nastave podržana je i od strane MPNTR kroz projekat SET-SAP.  Više informacija o projektu mogu se pronaći na: https://menadzment.tfbor.bg.ac.rs/blog/14-oktobar-2019-u-okviru-programske-aktivosti-razvoj-visokog-obrazovanja-mpntr-tehnickom-fakultetu-u-boru-odobreno-finasiranje-projekta-set-sap-students-entrepreneurship-trai/