(20. maj, 2022) Gostovanje predstavnika kompanije Logik na vežbama iz predmeta „Planiranje i kontrola troškova“

Dana 18.05.2022. godine, direktor prodaje kompanije Logik, Nenad Dimov, održao je prezentaciju na Tehničkom fakultetu u Boru studentima završne godina osnovnih studija u vezi same kompanije, ali i načina regrutovanja kadrova i njenom poslovanju u savremenim uslovima. Studenti četvrte godine osnovnih studija na modulu Poslovni menadžment već petu godinu za redom imaju mogućnost da se na praktičnim vežbama iz predmeta „Planiranje i kontrola troškova“ upoznaju sa radom u softveru Logik.

Ovaj softver pruža mogućnost knjigovodstvenog obuhvatanja poslovnih promena i kompletnu podršku u praćenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Kroz organizovanje celokupnu poslovne evidencije na jednom mestu, ovaj softver omogućava menadžerima i zaposlenima brz i jednostavan uvid u svaki segment poslovanja. S tim u vezi, rad u ovom softveru omogućava studentima Poslovnog menadžmenta primenu teorijskih saznanja u oblasti planiranja i kontrole troškova u praksi, čime se osposobljavaju da evidentiraju osnovne poslovne promene i analiziraju poslovanje kompanije u prethodnom periodu. Ova znanja i veštine, treba da doprinesu njihovom boljem uključivanju na tržište rada nakon završetka studija.

Predstavnici kompanije Logik su prepoznali vrednost ove ideje i podržali inicijativu nastavnika Odseka za inženjerski menadžment kroz doniranje 12 licenci Logik softvera, koje se od 2018. godine koriste za nastavu. Svi studenti koji pohađaju ove praktične vežbe će dobiti sertifikate, koje im mogu poslužiti kao dokaz o poznavanju rada u ovom softveru i kao značajna prednost prilikom zapošljavanja u odnosu na ostale kandidate.

Par detalja sa prezentacije: