(29. jun, 2021) Promocija kompanije Kromberg & Schubert iz Kruševca

Predstavnici kompanije Kromberg & Šubert d.o.o. čije je sedište u Kruševcu održali su prezentaciju na Tehničkom fakultetu u Boru studentima završnih godina osnovnih i master studija. Ova kompanija zainteresovanim studentima nudi mogućnost prijave na KONKURS ZA OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE U KOMPANIJI KROMBERG & SCHUBERT SRBIJA u trajanju od 3 meseca.

U sklopu saradnje koju Odsek za inženjerski menadžment ima sa ovom kompanijom, već drugi put studenti završnih godina osnovnih i master studija imaju priliku da praktična znanja steknu kroz upoznavanje sa proizvodnim procesima i tehnologijama, kao i savremenim organizacionim pristupima, koje ova kompanija primenjuje u svom poslovanju. 

Konkurs za prijavu na stručnoj praksi u ovoj kompaniji je otvoren do 10. jula 2021. godine. Pravo na konkurisanje imaju studenti završnih godina osnovnih studija, apsolventi i studenti master studija. Takođe, pravo na konkurisanje imaju studenti čija prosečna ocena nije niža od 7.5, kao i da su studenti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Svi zaintersovani studenti koji zadovoljavaju uslove konkursa više detalja o samoj prijavi mogu pronaći OVDE.

 

Par detalja sa održane promocije: