(3. decembar, 2019) Nastavak vežbi za rad u SAP/ERP u okviru nastave na osnovnim i master studijama

Na Tehničkom fakultetu u Boru u sklopu novih vežbi za rad u poslovnom softveru SAP/ERP, studentima završnih godina osnovnih, kao i master akademskih studija na studijskom programu Inženjerski menadžment, predavanje je održao gospodin Vojislav Genić, generalni direktor kompanije SAP za Jugoistočnu Evropu.

Tema njegovog predavanja je bila „Život u digitalnoj ekonomiji“. U sklopu svog predavanja direktor Genić je studentima predstavio globalne trendove razvoja SAP poslovnog sistema. Pored toga, ukazao je i na moguće izazove sa kojima će se studenti suočiti u njihovim budućim inženjerskim karijerama.

Takođe, gosti Tehničkog fakulteta u Boru bili su i koordinatori SAP University Alliances programa na Univerzitetu u Beogradu, prof. dr Uglješa Bugarić i prof. dr Slobodan Aćimović, kao i asistent za tehničku podršku SAP University Alliances programa, gospodin Milomir Stanković.

U uvodnom delu predavanja dekan Tehničkog fakulteta u Boru, prof. dr Nada Štrbac je prisutnim gostima dodelila zahvalnice za svesrdnu pomoć i podršku prilikom uvođenja SAP University Alliances programa u nastavni proces na Tehničkom fakultetu u Boru.