(3. Jun, 2020) Komisija za kontinuirano praćenje i unapređenje kvaliteta studijskog programa Inženjerski menadžment organizuje ocenjivanje online nastave

Nakon novonastale situacije koja je zadesila celokupni sistem obrazovanja u našoj zemlji usled pandemije, nastavnici i saradnici na Odseku za Inženjerski menadžment su prilagodili svoje redovne nastavne aktivnosti online okruženju.

U cilju provere kvaliteta realizovane online nastave svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija na studijskom programu Inženjerski menadžment imaju mogućnost da putem online upitnika koji je postavljen na Moodle stranicama predmeta, učestvuju u ocenjivanju. Na ovaj način studenti imaju mogućnost da pored ocenjivanja kvaliteta održane online nastave daju i svoje predloge i sugestije u cilju unapređenja iste.

 

Ovim putem se pozivaju svi studenti Odseka za Inženjerski menadžment koji još uvek nisu uzeli učešće u ocenjivanju online nastave, da to urade putem linka koji je postavljen na predmetima iz prolećnog semestra na stranicama Moodle platforme!