(4. jun, 2021) Uspešno održana nastava za rad u poslovnom softveru SAP ERP u okviru Quality Management i Financial Accounting (FI) modula

Već drugu godinu za redom studenti završnih godina osnovnih akademskih studija Odseka za Inženjerski menadžment na Tehničkom fakultetu u Boru imaju priliku da se kroz implementaciju SAP University Alliance programa upoznaju sa SAP okruženjem i kroz praktičan rad savladaju najnoviju ERP tehnologiju koja se izučava na više od 3 700 Univerziteta širom sveta.

Prateći savremene svetske trendove u nastavnom procesu u visokom obrazovanju primenom jedinstvenog internacionalnog kurikuluma, na trećoj godini na predmetu Upravljanje kvalitetom realizovana je nastava u SAP modulu Quality Management, dok su studenti četvrte godina u okviru realizovanih vežbi na predmetu Planiranje i kontrola troškova savladali korake u Financial accounting modulu.

Kroz praktičan rad u navedenim  SAP ERP modulima studenti su stekli praktična znanja i veštine koje zahteva moderno poslovno okruženje čime stiču mogućnost da se po završetku studija uključe u savremene poslovne tokove.

 

Više detalja sa realizovane nastave: