(7. oktobar, 2021) Svečana dodela sertifikata studentima osnovnih i master studija Odseka za inženjerski menadžment

Sertifikati će biti dodeljeni studentima koji su školske 2020/21 savladali korišćenje SAP/ERP poslovnog softvera u okviru nastave na predmetima Teorija pouzdanosti, Upravljanje kvalitetom, Upravljanje projektima, Planiranje i kontrola troškova, Menadžment informacioni sistemi (na osnovnim akademskim studijama), kao i u okviru predmeta Logistika i Elektronsko poslovanje (na master akademskim studijama). Takođe, sertifikati će biti dodeljeni i studentima koji su uspešno savladali korišćenje SAP/ERP softvera školske 2019/20 na predmetu Planiranje i kontrola troškova.

Nakon tronedeljne nastave studenti su ovladali veštinama u sledećim SAP/ERP modulima: Materials Management (MM), Project System (PS), Enterprise Asset Management (EAM), Financial Accounting (FI), Quality Management (QM), Warehouse Management (WH) i Sales and Distribution (SD).

Pozivaju se svi studenti koji su u toku školske 2019/20 i 2020/21 godine uspešno savladali rad u poslovnom softveru SAP/ERP da u četvrtak, 14.10.2021. godine, na Tehničkom fakultetu u Boru u Sali 3 u 11h prisustvuju svečanoj dodeli sertifikata.

Zvanične sertifikate SAP WEST BALKANS studentima će uručili predmetni nastavnici koji su realizovali nastavu u okviru SAP University Alliances programa: prof. dr Ivan Mihajlović, prof. dr Đorđe Nikolić, prof. dr Ivan Jovanović, prof. dr Nenad Milijić, prof. dr Aleksandra Fedajev, prof. dr Predrag Đorđević i doc. dr Sanela Arsić.