Tanja nagrada

Nagrada Udruženja univerzitetskih profesora i naučnika Srbije (UUPNS)

Udruženje univerzitetskih profesora i naučnika Srbije, na svečanoj akademiji održanoj 25.01.2007. u Beogradu, dodelilo je nagradu “Prof. dr Vojislav K. Stojanović” za desetoro najboljih studenata Srbije iz različitih studijskih grupacija. Redosled nagrađenih studenata je:

1. Tanja Ranđelović
2. Ivana Pavlović
3. Milan Kalajdžić
4. Saša Simić
5. Aleksandar Haber
6. Marko Žilović
7. Bojan Gajić
8. Jasmina Lozanović
9. Ivana Todić
10. Nikola Pelević

Kao prva na listi nagrađena je Tanja Ranđelović, sa Odseka za menadžment – TF Bor, kao najbolji student Tehničkog fakulteta u Boru od njegovog osnivanja do danas sa svim položenim ispitima i prosečnom ocenom 10,00 i uspešnim angažovanjem u naučnoistraživačkom radu.

Pored navedene nagrade, u okviru iste manifestacije, dodeljene su Povelje za životno delo akademiku Petru N. Miljaniću, za izuzetan doprinos u naučnoistraživačkom radu akademicima Vasiliju Krestiću i Vladanu Đorđeviću, za izuzetne rezultate postignute u umetničkom radu operskim umetnicima Jadranki Jovanović, Živanu Saramandiću i red.prof. FDU – reditelju Goranu Markoviću. Za izuzetne rezultate u obrazovno-pedagoškom radu, nagrađeni su:prof. dr Đorđe Vuksanović i prof. dr Nadežda Ćelić.

Tanja nagrada Tanja nagrada Tanja nagrada