Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

(30. januar, 2023) Primena softvera MATLAB u okviru predmeta Teorija sistema

Campus licenca za Matlab podrazumeva da možete skinuti instalacioni fajl za najnoviju verziju  Matlab-a i instalirati ga na svom računaru, koristiti Online Matlab (svaki korisnik ima svoj Matlab  drive). Ovo je odlična mogućnost da studenti pored računarskih vežbi u okviru ovog predmeta stečeno znanje primene i prošire kod kuće kroz domaće zadatke i online kurseve.
U toku prolećnog semestra predmetni nastavnik dr Ivica Nikolić održaće veže studentima i prikazati mogućnost ovog softverskog paketa u Teoriji Sistema, ali i u drugim oblastima. Takođe, studentima će biti održano i online predavanje od strane predstavnika Matlab kompanije  o primeni i značaju ovog softverskog paketa.

Licence se vezuju za fakultetsku email adresu (korisnicko_ime@tfbor.bg.ac.rs za nastavnike, odnosno  korisnicko_ime@tf.bg.ac.rs za studente). Kako biste uspešno koristili Matlab, prvo je neophodno da kreirate svoj nalog na adresi:

https://www.mathworks.com/academia/tah-portal/university-of-belgrade-31647793.html

Za pitanja i nedoumice u vezi sa korišćenjem Campus licence za Matlab, možete se obratiti nastavniku dr Ivici Nikoliću.

Објављено 30.01.2023. године у 10:06 часова.