(20. novembar, 2023) WOMEN IN TECH

Kompanija Aptiv poziva studente Tehničkog fakulteta da učestvuju u radionici „Women in Tech” koja će se održati u petak, 24. novembra u prostorijama kompanije Aptiv u Zaječaru, u trajanju od 10 do 15 časova (za učesnike radionice organizovan je besplatan prevoz od Fakulteta do Aptiv fabrike i nazad).

Aptiv je kompanija u kojoj se ženama pruža prilika i resursi da uče, razvijaju se i grade karijeru u oblasti tehnike i inženjerstva. Širom sveta kompanija razvija projekte koji za cilj imaju da se osnaže žene u inženjerstvu i razbiju stereotipi o automobilskoj industriji kao tipično muškoj oblasti.

Kroz predstavljanje pozitivnih primera i sjajnih uzora među ženama iz naše kompanije, želimo da damo svoj doprinos vrednovanju rada i uspeha bez obzira na rod, kao i da ohrabrimo sve mlade žene koje razmišljaju da svoj karijerni put započnu u automobilskoj industriji.

Iskoristite priliku i prijavite se na radionicu gde će kompanija Aptiv predstaviti svoju tehnologiju prikazujući širinu dostupnih mogućnosti za zapošljavanje i profesionalno usavršavanje inženjera. Inspirativni nastupi govornica pružiće vam uvid u svet žena u automobilskoj industriji.

Detaljnu agendu radionice možete pročitati u produžetku teksta ili preuzeti na ovom linku.

Studenti zainteresovani za učešće na radionici mogu se prijaviti putem mejla ili telefona, a kontakt osoba za prijavu je prof. dr Sanela Arsić. Broj mesta na radionici je ograničen.

E-mail adresasaarsic@tfbor.bg.ac.rs

Broj telefona: +381 61 136 64 39

Podaci neophodni prilikom prijavljivanja: ime, prezime, broj indeksa, broj lične karte, godina studija i naziv studijskog programa.