Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

(14. Februar, 2019) Poziv za učešće na projektu Project Management Championship 2019

 

 

Obaveštavaju se studenti da će peto po redu studentsko takmičenje iz upravljanje projektima “Project Management Championship 2019″ biti održano 09. i 16. marta 2019. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew, kao ogranka međunarodne asocije za upravljanje projektima (International Project Management Association – IPMA), a u našoj zemlji ga sprovodi Young Crew Srbija, kao sastavni deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije. Vise o projektu mozete videti na Opsirnije.

Cilj samog projekta jeste okupljanje i povezivanje studenata različitih fakulteta koji će na jedan kreativan i svetski standardizovan način unaprediti svoje znanje i kompetencije u oblasti projektnog menadžmenta. Pravo učešća imaju svi fakulteti u Srbiji na kojima se izučava predmet upravljanje projektima. Takmičenje se sastoji od dva odvojena dela – kvalifikacione runde i finala. Pobednici nacionalnog takmičenja će imati priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima  “International Project Management Championship 2019”, koje će se ove godine održati u Nemačkoj.

Prijava za takmičenje se može izvršiti putem sledećeg linka: https://www.become.pm/projectmanagementchampionships/registration/ do 28. februara 2019. godine.

 

Detaljan opis projekta možete videti OVDE.

Објављено 14.02.2019. године у 09:46 часова.