Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Састанак Управног одбора COST акције CA22124 – „EU Circular Economy Network for All: Заштита потрошача кроз смањење, поновну употребу, поправку (ECO4ALL)“ одржан у Порту / Португалији

Др Исидора Милошевић, редовни професор са Одсека за инжењерски менаџмент, Техничког факултета у Бору, боравила је у Порту /Португалија/, у оквиру пројекта: COST акције CA22124 – „EU Circular Economy Network for All: Заштита потрошача кроз смањење, поновну употребу, поправку (ECO4ALL)“ на састанку Управног одбора.

На 2. састанку Управног одбора учествовали су чланови из 32 земље који су се окупили како би дискутовали о иновативним плановима за научну комуникацију и стратегијама умрежавања које ће унапредити ширење кључних информација и пракси унутар мреже.

Састанак је означио важан корак у мисији Cost акције “ECO4ALL”, оснажујући заједничке напоре за одрживију будућност, с фокусом на смањење отпада, поновну употребу и поправку.

Представнице Управног одбора из Србије, Проф. др Исидора Милошевић са Техничког факултета у Бору и Доц. др Зорана Станковић са Машинског факултета у Нишу, представиле су Извештај о Републици Србији на састанку у Порту, задививши научну заједницу својим радом, који ће служити као пример осталим земљама.

Пар детаља:

Објављено 14.06.2024. године у 17:14 часова.