Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Гостовање професора са Одсека за инжењерски менаџмент на Универзитету Јосип Јурај Строссмаyер у Осијеку

У периоду од 22. марта до 28. марта 2024. године, професор Одсека за инжењерски менаџмент, Техничког факултета у Бору, Санела Арсић, боравила је у Хрватској у оквиру CEEPUS Freemover мобилности, где је одржала предавање на Универзитету Josip Juraj Strossmayer у Осијеку. Тема предавања била је „Улога друштвених медија и етички аспекти у образовању“.

Предавање је привукло пажњу студента, с обзиром на све већи значај друштвених медија у савременом образовању и питања која се тичу етичких дилема у њиховом коришћењу. Кроз интерактивну дискусију, студенти су имали прилику да размене ставове и искуства о примени друштвених медија у образовању, као и да се упознају са најновијим трендовима и препорукама за етичко коришћење истих.

Ово предавање представља још један корак у интернационализацији сарадње између Техничког факултета у Бору и Универзитета Јосип Јурај Строссмаyер у Осијеку, те отвара простор за даље размене знања и искустава у области инжењерског менаџмента и образовања.

Пар детаља са предавања:

Објављено 02.04.2024. године у 19:57 часова.