Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Свечано обележен Дан Универзитета у Београду

Дан Универзитета у Београду обележен је 13. септембра свечаном академијом у дворишту Ректората у присуству бројних званица. На свечаности поводом 214 година од оснивања Универзитета говорили су ректор проф. др Владан Ђокић, министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић, професор емеритус др Мирко Грчић, студенткиња проректорка Ана Грчић и као гост ректорка Универзитета у Ријеци проф. др Сњежана Пријић Самарџија, алумни Универзитета у Београду.

(Извор сајт Универзитета у Београду)

У склопу свечане церемоније, ректор проф. др Владан Ђокић уручио је повеље професорима емеритусма, признања студентима генерације 31 факултета Универзитета у школској 2020/21.г., као и награде за најбоље научно истраживачке радове студената факултета све четири групације.

Тим поводом, признање је уручено и Александри Радић, најбољој студенткињи генерације Техничког факултета у Бору, која је у школској 2020/21.г., дипломирала са просечном оценом 9.97 на студијском програму Инжењерски менаџмент.

Објављено 16.09.2022. године у 10:35 часова.