Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Организација XIX Интернационалне мајске конференције о стратегијском менаџменту IMCSM23

Интернационална мајска конференција о стратегијском менаџменту већ 19 година окупља еминентне стручњаке из земље и иностранства у области стратегијског менаџмента, али и других сродних дисциплина, као што су операциона истраживања, управљање пројектима, маркетинг, управљање квалитетом, предузетништво и др. Овогодишњи скуп ће се одржати 25. маја и то у хибридном формату. Свечано отварање и званичан почетак конференције је у 10:15 часова у хотелу “Албо”, након чега ће своје радове представити пленарни предавачи из земље и иностранства. На пленарној секцији своје радове ће представити пет научника (троје из Србије, по један из Румуније и Индије). Након тога, презентовање радова ће се одвијати по тематским секцијама, које су организоване као оралне презентације, онлајн презентације и панел секције.

У оквиру конференције, посебна секција је посвећена најмлађим истраживачима, односно, студентима основних и мастер академских студија. На Студентском симпозијуму, студенти из земље и иностранства имаће прилику да представе резултате својих истраживања.

Све информације о учесницима и пријављеним радовима заинтересовани могу добити путем Зборника извода радова, док је распоред презентација представљен у званичном програму IMCSM23.

Додатне информације о самој конференцији могу се наћи на овом линку.

Објављено 23.05.2023. године у 08:41 часова.