Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Свечана подела SAP сертификата студентима основних и мастер студија

Студенти су имали прилике да се упознају и овладају вештинама у следећим SAP модулима на основним и мастер академским студијама: Quality Management у оквиру вежби на предмету Управљање квалитетом; Project System у оквиру вежби на предмету Управљање пројектима; Materials Management у оквиру вежби на предмету Менаџмент информациони системи; Financial Accounting у оквиру вежби на предмету Планирање и контрола трошкова; Warehouse Management у оквиру вежби на предмету Логистика и Sales and Distribution у оквиру вежби на предмету Електронско пословање.

Студентима су сертификате уручили предметни наставници који су реализовали наставу у оквиру SAP University Alliances програма:  проф. др Ђорђе Николић, проф. др Предраг Ђорђевић, проф. др Ненад Милијић, проф. др Александра Федајев, проф. др Санела Арсић.

Имајући у виду чињеницу да наставници са Одсека за Инжењерски менаџдмент своје знање из ове области константно унапређују кроз различите тренинге и семинаре, нове генерације студената и наредне школске године могу да очекују да ће им стечено знање бити пренето.

Пар детаља са доделе сертификата:

Објављено 31.10.2022. године у 12:39 часова.