Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Учешће професора са Одсека за инжењерски менаџмент у активностима COST акције CA2118 – “Platform Work Inclusion Living Lab” (P-WILL)

У периоду од 12-15. октобра 2023. године др Исидора Милошевић, редовни професор са Одсека за инжењерски менаџмент, Техничког факултета у Бору, боравила је у Милану (Италија), у оквиру пројекта: COST Action: CA2118- “Platform Work Inclusion Living Lab” (P-WILL) “ и учествовала на семинару “Towards a Fairer Platform Labour”.

На самом семинару могли су се чути најновији резултати из области платформске економије, као и предлози за побољшање услова платформских радника. Међу говорницима било је значајних имена и експерата из различитих области широм света. Поред пленарне секције: “The Challenges of Platform Capitalism” и секција у оквиру којих су ученсици презентовали своје радове, проф. др Исидора Милошевић је представила свој рад у оквиру секције “Workers’ strategies”.

Овај семинар је била одлична прилика да се успостави нова сарадња са колегама широм света, као основа за заједничка истраживања и нове пројекте.

Пар детаља:

Објављено 27.10.2023. године у 10:07 часова.