Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Успешно одржана XIX Интернационална Мајска Конференција о Стратегијском Менаџменту – IMCSM23

Дана 25. маја 2023. године је у хибридном формату успешно одржана XIX Интернационална Мајска Конференција о Стратегијском Менаџменту – IMCSM23. Конференција је традиционално организована од стране Одсека за менаџмент Техничког факултета у Бору, Универзитета у Београду. Након званичног отварања конференције, у пленарној секцији је своје радове представило чак пет истакнутих професора (троје из Србије, по један из Румуније и Индије). Поред тога, ова година је била једна од успешнијих када је у питању број пријављених радова и учесника. На тематским секцијама радове су презентовали не само аутори из Србије, већ и аутори из 33 иностраних земаља. Пријављено је 135 радова из преко 120 институција, од стране преко 350 аутора.

Више детаља о реализованој конференцији можете наћи на званичном сајту: https://mksm.tfbor.bg.ac.rs/

Упоредо са реализацијом IMCSM23, и ове године је традиционално организован Студентски симпозијум посвећен најмлађим истраживачима – студентима основних и мастер академских студија. Студенти из земље и иностранства са 6 институција из Србије, Бугарске. Холандије, Литваније, Нигерије и Азарбејдзана су добили прилику и успешно представили резултате својих истраживања у оквиру 28 научних радова, при чему су показали завидан ниво разумевања тематике и способност праћења савремених трендова у науци о менаџменту.

Пар детаља са конференције:

Објављено 29.05.2023. године у 10:43 часова.