Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Примена софтвера MATLAB у оквиру предмета Теорија система

Campus лиценца за Matlab подразумева да можете скинути инсталациони фајл за најновију верзију Матлаб-а и инсталирати га на свом рачунару, користити Online Matlab (сваки корисник има свој Matlab drive). Ово је одлична могућност да студенти поред рачунарских вежби у оквиру овог предмета стечено знање примене и прошире код куће кроз домаће задатке и онлине курсеве.
У току пролећног семестра предметни наставник др Ивица Николић одржаће веже студентима и приказати могућност овог софтверског пакета у Теорији Система, али и у другим областима. Такође, студентима ће бити одржано и онлине предавање од стране представника Matlab компаније о примени и значају овог софтверског пакета.

Лиценце се везују за факултетску емаил адресу (korisnicko_ime@tfbor.bg.ac.rs за наставнике, односно  korisnicko_ime@student.tfbor.bg.ac.rs за студенте). Како бисте успешно користили Matlab, прво је неопходно да креирате свој налог на адреси:

https://www.mathworks.com/academia/tah-portal/university-of-belgrade-31647793.html

За питања и недоумице у вези са коришћењем Campus лиценце за Matlab, можете се обратити наставнику др Ивици Николићу.

Објављено 30.01.2023. године у 10:06 часова.