Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

СТУДЕНТИ IV ГОДИНЕ ОДБРАНИЛИ СВОЈЕ ИНОВАТИВНЕ ИДЕЈЕ РАЗВОЈА ВИРТУЕЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА НА ТАКМИЧЕЊУ У ОКВИРУ ПРЕДМЕТА СТРАТЕГИЈСКИ МЕНАЏМЕНТ

И ове године, у склопу дуге традиције, одржано је такмичење у презентовању најбољих иновативних идеја развоја виртуелних предузећа на Одсеку за инжењерски менаџмент, Техничког факултета у Бору. Ово такмичење део је активности на предмету који се слуша на четвртој години – Стратегијски менаџмент.

Студенти IV године су у саставу од два тима током семестра развијали своје идеје уз подршку предметног наставника професорке др Исидоре Милошевић и асистенткиње Александре Радић, а током међусобног надметања, представили своје идеје на најбоји начин.

У такмичењу су учествовали:

  1. Capulus Librum – библиотека кафић
  2. DECOR – агенција за декорацију прослава

Прво место за најбоље представљену идеју, анонимним гласањем стручног жирија у саставу студената IV године, припало је предузећу Capulus Librum. Друго, али не мање значајно место припало је агенцији за декорацију DECOR.Оба тима награђена су симболичним поклонима за уложен труд и рад током читавог семестра.

У наставку преносимо део дивне атмосфере са данашењег такмичења.

Објављено 30.05.2023. године у 11:00 часова.