Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Успешно одржана јубиларна XX Интернационална Мајска Конференција о Стратегијском Менаџменту – IMCSM24

Дана 31. маја 2024. године је у хотелу “Језеро” на Борском језеру успешно одржана јубиларна XX Интернационална Мајска Конференција о Стратегијском Менаџменту – IMCSM24. Конференција је традиционално организована од стране Одсека за Инжењерски менаџмент Техничког факултета у Бору, Универзитета у Београду. Након званичног отварања конференције, у пленарној секцији су своје радове представила четири истакнута професора из Пољске, Турске и Србије. Ове године је своје радове пријавило 220 аутора из 27 земаља широм света. Конференција је организована у хибридном формату. Аутори су своје радове презентовали уживо у хотелу „Језеро“ на Борском језеру и онлајн путем ZOOM платформе за конференцијске састанке.

Упоредо са реализацијом IMCSM24, и ове године је традиционално организован Студентски симпозијум посвећен најмлађим истраживачима – студентима основних и мастер академских студија. Студенти из земље и иностранства са институција из Србије, Словеније, Молдавије, Бугарске, Румуније, Нигерије и Пољске су добили прилику и успешно представили резултате својих истраживања, при чему су показали завидан ниво разумевања тематике и способност праћења савремених трендова у науци о менаџменту.

Поред тога, у оквиру ове XX јубиларне конференције организована је специјална секција посвећена дисеминацији резултата пројекта “SmartMiner – Support Systems for Smart, Ergonomic and Sustainable Mining Machinery Workplaces”, који је финансиран од стране Фонда за науку.

Више детаља о реализованој конференцији можете наћи на званичном сајту: https://mksm.tfbor.bg.ac.rs

Објављено 03.06.2024. године у 10:46 часова.