Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

XX ЈУБИЛАРНА МАЈСКА КОНФЕРЕНЦИЈА О СТРАТЕГИЈСКОМ МЕНАЏМЕНТУ

Ове године се одржава јубиларна 20. Мајска конференција о стратегијском менаџменту (International May Conference on Strategic Management – IMCSM24) у организацији Одсека за Инжењерски менаџмент Техничког факултета у Бору.

Конференција окупља еминентне стручњаке из земље и иностранства у области стратегијског менаџмента, али и других сродних дисциплина. Скуп се одржава у хибридном формату – уживо у хотелу „Језеро“ и onlajn путем ZOOM платформе за конференцијске састанке. Након свечаног отварања, своје радове ће представити пленарни предавачи из земље и иностранства, којих је ове године четири (из Пољске, Турске и Србије). Након тога се прелази на рад по секцијама.

У оквиру конференције се одржава и Студентски симпозијум, на коме ће студенти из земље и иностранства имати прилику да представе резултате својих истраживања. Поред тога, оквиру ове 20. јубиларне конференције организована је специјална секција посвећена дисеминацији резултата пројекта “SmartMiner – Support Systems for Smart, Ergonomic and Sustainable Mining Machinery Workplaces”, који је финансиран од стране Фонда за науку.

Више информација о самој конференцији могу се наћи на следећем линку: https://mksm.tfbor.bg.ac.rs

Објављено 23.05.2024. године у 11:25 часова.