Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Гостовање професора са Одсека за инжењерски менаџмент на Óbuda унивезитету у Будимпешти

Тема предавања била је „Изазови и могућности за имплементацију Индустрије 4.0“. Професорица Арсић је пружила дубок увид у концепт Индустрије 4.0, истичући кључне изазове с којима се сусрећу компаније у процесу имплементације, али и наглашавајући бројне могућности које ова револуционарна технолошка трансформација доноси. Предавање је привукло велику пажњу студената и академског особља, пружајући им драгоцјен увид у актуелне трендове и перспективе у области инжењерског менаџмента и индустријске револуције.

Професорица Арсић је такође имала прилику да размени искуства и идеје са колегама на Óbuda univerzitetu, што је додатно обогатило њено искуство и допринело јачању веза између институција. Овај боравак у Мађарској био је драгоцен како за професорицу Арсић, тако и за Технички факултет у Бору, пружајући прилику за интернационалну размену знања и искустава, што ће свакако допринети даљем развоју академске заједнице и сарадњи међу универзитетима.

Објављено 29.05.2024. године у 05:36 часова.