Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Инжењерски менаџмент

Били Петровић

Били Петровић
мастер индустријског менаџмента
Регионални менаџер – LIDL Србија KD

Бор је мали град, али ствара велике људе, у чему значајног удела има стручан кадар Техничког факултета. Велико ми је задовољство што могу рећи да сам завршио студије на Техничком факултету у Бору и тиме имао част да сарађујем, учим и развијам се заједно са професорима студијског програма за Инжењерски менаџмент.

Студије на овом факултету помогле су ми да се развијем како приватном, тако и у пословном свету. Појмови и суштина менаџмента били су ми сасвим непознати, док сада након навршених студија, знање, савети и вештине које сам развио током студија, постали су део моје свакодневнице које успешно користим у превазилажењу и решавању проблема различитих структура и нивоа тежине.

Схватио сам колики допринос у свему томе има сјајан колектив овог факултета, тако да желим да искористим прилику да им се захвалим на томе и препоручим студијски програм за Инжењерски менаџмент свима онима који као крајњи циљ постављају успех.

Објављено 09.05.2024. године у 08:10 часова.