(16. Septembar, 2019) Studentkinje Tehničkog fakulteta u Boru osvojile nagradu za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata za 2018. godinu

U cilju afirmacije naučno-istraživačkog rada studenata tokom studija, Univerzitet u Beogradu svake godine raspisuje konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata iz svake grupacije fakulteta.

Studentkinje našeg fakulteta Jelena Kovačević i Tamara Ilić, sa studijskog programa Inženjerski menadžment, osvojile su ove godine prvu nagradu na konkursu za najbolji naučno-istraživački rad sa grupacije fakulteta tehničko-tehnoloških nauka Univerziteta u Beogradu. One su svoj nagrađeni rad pod nazivom „SWOT-AHP/FAHP model za prioritizaciju strategija razvoja internet preduzetništva“, uradile pod mentorskim vođstvom profesora Đorđa Nikolića i Isidore Milošević.

U sklopu proslave Dana Univerziteta u Beogradu, rektor profesorka Ivanka Popović je 13. septembra 2019. godine u Svečanoj sali Rektorata uručila nagrade pobednicima ovog konkursa.

 

Par detalja sa dodele priznanja nagrađenim studentima: