(18. Februar, 2019) Studenti Tehničkog fakulteta u Boru učestvovali u finalu nacionalnog takmičenja iz Project Managementa

Kolege Emanuela Bogdanović, Ana Stanković, Mihajlo Grečić i Miloš Stanković sa mentorom Nenadom Milijićem, pokazali su zavidan nivo znanja i kreativnog rešavanja praktičnih problema u upravljanju i koordinisanju projektima. Naime, timovi su u roku od tri sata trebali da obave simulacije četiri projekta, pri čemu su vrednovani obuhvat projektnih zadataka, vremenski rokovi, budžet, resursi i motivacija i stres članova projektnog tima. Tokom simulacija ovih projekata studenti su demonstrirali i veštinu u timskom donošenju velikog broja brzih i adekvatnih odluka od kojih je zavisio ishod projekata.

Kako za naše studente, tako i za nas kao instituciju, ovo takmičenje je predstavljalo veoma korisno iskustvo. Nadamo se da će i u narednim godinama naši studenti učestvovati na ovom renomiranom takmičenju i da će dostojno reprezentovati naš odsek i fakultet.

Treba istaći izuzetnu organizaciju i realizaciju ovog takmičenja od strane kolega sa Fakulteta organizacionih nauka.

Konačno, pobedničkom timu, kolegama sa Fakulteta organizacionih nauka, želimo puno uspeha na International Project Management Championship 2019 i da dostojno predstave naš univerzitet i državu.

 

Par detalja sa takmičenja: