(7. Maj, 2018) Učešće studenata i profesora Odseka za Inženjerski menadžment na 11. Internacionalnoj naučnoj studentskoj konferenciji u Moskvi

U okviru svojih mnogobrojnih aktivnosti iz oblasti međunarodne saradnje, Odsek za Inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru, nastavio je saradnju sa partnerskom institucijom Ruske Predsedničke Akademije za Nacionalnu Ekonomiju i Administraciju – RANEPA iz Moskve, Ruska Federacija. Dvoje studenata sa Odseka za menadžment – student doktorskih studija Ivana Veličkovska i student četvrte godine Dušan Bogdanović u pratnji doc. dr Aleksandre Fedajev učestvovali su na  11. Internacionalnoj naučnoj studentskoj konferenciji u periodu od 19-20. aprila 2018. godine. Radovi studenata za Inženjerski menadžment su se našli među najboljima u sekcijama u kojima su prezentovani.

Konferenciji je prisustvovao veliki broj učesnika iz Srbije, Bugarske, Estonije, Španije, Rumunije, Rusije itd. Organizatori su bili Olga Pavlovna Gavrilina (šef odeljenja za međunarodne odnose Instituta za sektorijalni menadžment) i Elena Dronova (Student Reklame i PR-a na Ruskoj Predsedničkoj Akademiji). Osim prezentacija radova, studenti su učestvovali u rešavanju studija slučaja sa studentima iz ostalih zemalja i predavanjima na temu vođstva, s obzirom da je tema ovogodišnje konferencije bila “Teams and Leaders: The Way to Success”.

Saradnja sa RANEPA institutom se nastavlja, obzirom da će delegacija profesora i studenata doći na Internacionalnu Majsku Konferenciju o Strategijskom Menadžmentu, 25-27. maja u Boru  (http://mksm.sjm06.com/ ).

 

Par detalja sa konferencije: