(21. Decembar, 2015) Profesori Odseka za menadžment održali predavanja po pozivu na RANEPA akademiji u Moskvi

Na poziv kolega sa prestižne RANEPA akademije iz Moskve (http://www.ranepa.ru/eng/ ), dvojica profesora sa Odseka za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, su boravili na ovoj instituciji u periodu 15. do 19. Decembra 2015. godine. Predstavnici našeg odseka bili su Prof. dr Živan Živković i Prof. dr Ivan Mihajlović.

Profesor Mihajlović je master studentima ove Akademije održao predavanje na temu: „Modern methods for solving problems in management based on scientific modelling approach”.

Potom su profesori Živković I Mihajlović prisustvovali internacionalnoj konferenciji Modern Trends of Marketing Development, koju je 18.12.2015. godine organizovala Regionalna privredna komora regiona Lipetsk, kao i RANEPA akademija. Na ovom simpozijumu je Profesor Živković održao plenarno predavanje na temu: “Uticaj Tehničkog fakulteta u Boru – Univerziteta u Beogradu na razvoj privrede u okruženju“. Tema plenarnog predavanja Profesora Mihajlovića, na ovom skupu, bila je: „Corporate Social Responsibility – true intention or the marketing megatrend of the companies”.

Pored toga, profesori Živković i Mihajlović su, sa kolegama iz RANEPA akademije, dogovorili pravce dalje saradnje između dveju institucija, koja će uključivati dalju razmenu nastavnika  i studenata. Više detalja o ovoj saradnji biće dostupno uskoro na našem sajtu.

 

Par detalja:

 

1 2 3 4