Poziv za slanje radova za studentski časopis ENGINEERING MANAGEMENT

ENGINEERING MANAGEMENT je internacionalni studentski naučni časopis, osnovan od strane studenata Odseka za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru Univerziteta u Beogradu, koji ima za cilj objavljivanje naučnih radova iz oblasti teorije i prakse menadžmenta. Ovaj studentski časopis se u kontinuitetu izdaje dva puta godišnje od 2015. godine u elektronskom obliku, ISSN 2466-2860.

Naša vizija je da podstaknemo studente industrijskog inženjerstva i inženjerskog menadžmenta kao i srodnih naučnih disciplina, na svim nivoima studija, da objavljuju naučne radove  i time razviju svoje istraživačke veštine  i sposobnost publikovanja radova.

Pozivamo studente svih nivoa studija da nam pošalju svoje istraživačke radove i elaborate. Uslov je da radovi budu stručni i da rezultati prethodno nisu publikovani. Radovi se mogu slati na srpskom ili engleskom jeziku, u okviru istraživačkih oblasti koje su definisane na zvaničnoj stranici časopisa: https://menadzment.tfbor.bg.ac.rs/english/student-journal/.

Radovi se šalju na mejl adresu glavnog urednika časopisa saarsic@tfbor.bg.ac.rs  prethodno tehnički pripremljeni prema uputstvima za autote koja su dostupna na sledećem linku: https://menadzment.tfbor.bg.ac.rs/english/student-journal/instructions-for-authors/.

Nakon slanja radovi se šalju na recenziju uredništvu koje odlučuje da li će objaviti rad. Slanjem radova, autori prihvataju punu odgovornost za sadržaj istih.