(1. april, 2024) Gostovanje profesora sa Odseka za inženjerski menadžment na Univerzitetu Josip Juraj Strossmayer u Osijeku

U periodu od 22. marta do 28. marta 2024. godine, profesor Odseka za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, Sanela Arsić, boravila je u Hrvatskoj u okviru CEEPUS Freemover mobilnosti, gde je održala predavanje na Univerzitetu Josip Juraj Strossmayer u Osijeku. Tema predavanja bila je „Uloga društvenih medija i etički aspekti u obrazovanju“.

Predavanje je privuklo pažnju studenta, s obzirom na sve veći značaj društvenih medija u savremenom obrazovanju i pitanja koja se tiču etičkih dilema u njihovom korišćenju. Kroz interaktivnu diskusiju, studenti su imali priliku da razmene stavove i iskustva o primeni društvenih medija u obrazovanju, kao i da se upoznaju sa najnovijim trendovima i preporukama za etičko korišćenje istih.

Ovo predavanje predstavlja još jedan korak u internacionalizaciji saradnje između Tehničkog fakulteta u Boru i Univerziteta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, te otvara prostor za dalje razmene znanja i iskustava u oblasti inženjerskog menadžmenta i obrazovanja.

Par detalja sa predavanja: