(25. maj, 2023) Organizacija XIX Internacionalne majske konferencije o strategijskom menadžmentu IMCSM23

Internacionalna majska konferencija o strategijskom menadžmentu već 19 godina okuplja eminentne stručnjake iz zemlje i inostranstva u oblasti strategijskog menadžmenta, ali i drugih srodnih disciplina, kao što su operaciona istraživanja, upravljanje projektima, marketing, upravljanje kvalitetom, preduzetništvo i dr. Ovogodišnji skup će se održati 25. maja i to u hibridnom formatu. Svečano otvaranje i zvaničan početak konferencije je u 10:15 časova u hotelu “Albo”, nakon čega će svoje radove predstaviti plenarni predavači iz zemlje i inostranstva. Na plenarnoj sekciji svoje radove će predstaviti pet naučnika (troje iz Srbije, po jedan iz Rumunije i Indije). Nakon toga, prezentovanje radova će se odvijati po tematskim sekcijama, koje su organizovane kao oralne prezentacije, onlajn prezentacije i panel sekcije.

U okviru konferencije, posebna sekcija je posvećena najmlađim istraživačima, odnosno, studentima osnovnih i master akademskih studija. Na Studentskom simpozijumu, studenti iz zemlje i inostranstva imaće priliku da predstave rezultate svojih istraživanja.

Sve informacije o učesnicima i prijavljenim radovima zainteresovani mogu dobiti putem Zbornika izvoda radova, dok je raspored prezentacija predstavljen u zvaničnom programu IMCSM23.

Dodatne informacije o samoj konferenciji mogu se naći na ovom linku.