(27. oktobar, 2023) Učešće profesora sa Odseka za inženjerski menadžment u aktivnostima COST akcije CA2118 – “Platform Work Inclusion Living Lab” (P-WILL)

U periodu od 12-15. oktobra 2023. godine dr Isidora Milošević, redovni profesor sa Odseka za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru,  boravila je u Milanu (Italija), u okviru projekta: COST Action: CA2118- “Platform Work Inclusion Living Lab” (P-WILL) “ i  učestvovala na seminaru “Towards a Fairer Platform Labour”.

Na samom seminaru mogli su se čuti najnoviji rezultati iz oblasti platformske ekonomije, kao i predlozi za poboljšanje uslova platformskih radnika. Među govornicima bilo je značajnih imena i eksperata iz različitih oblasti širom sveta. Pored plenarne sekcije: “The Challenges of Platform Capitalism” i sekcija u okviru kojih su učensici prezentovali svoje radove, prof. dr Isidora Milošević je predstavila svoj rad u okviru sekcije “Workers’ strategies”.

Ovaj seminar je bila odlična prilika da se uspostavi nova saradnja sa kolegama širom sveta, kao osnova za zajednička istraživanja i nove projekte. 

 

Par detalja: