(30. maj, 2023) STUDENTI IV GODINE ODBRANILI SVOJE INOVATIVNE IDEJE RAZVOJA VIRTUELNIH PREDUZEĆA NA TAKMIČENJU U OKVIRU PREDMETA STRATEGIJSKI MENADŽMENT

I ove godine, u sklopu  duge tradicije, održano je takmičenje u prezentovanju najboljih inovativnih ideja razvoja virtuelnih preduzeća na Odseku za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru. Ovo takmičenje deo je aktivnosti na predmetu koji se sluša na četvrtoj godini – Strategijski menadžment.

Studenti IV godine su u sastavu od dva tima tokom semestra razvijali svoje ideje uz podršku predmetnog nastavnika profesorke dr Isidore Milošević i asistentkinje Aleksandre Radić, a tokom međusobnog nadmetanja, predstavili svoje ideje na najboji način.

U takmičenju su učestvovali:

  1. Capulus Librum – biblioteka kafić
  2. DECOR – agencija za dekoraciju proslava

Prvo mesto za najbolje predstavljenu ideju, anonimnim glasanjem stručnog žirija u sastavu studenata IV godine, pripalo je preduzeću Capulus Librum. Drugo, ali ne manje značajno mesto pripalo je agenciji za dekoraciju DECOR. Oba tima nagrađena su simboličnim poklonima za uložen trud i rad tokom čitavog semestra.

U nastavku prenosimo deo divne atmosfere sa današenjeg takmičenja.