(5. mart, 2021) Poziv za međunarodnu studentsku konferenciju „XIV International Student Scientific and Practical Conference”

U okviru mnogobrojnih aktivnosti iz oblasti međunarodne saradnje Odsek za inženjerski menadžment i ove godine nastavlja saradnju sa partnerskom institucijom RANEPA (Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration) iz Moskve (Ruska Federacija). Zbog toga upućujmo poziv svim studentima Inženjerskog menadžment da i ove godine uzmu učešće na međunarodnoj studentskoj konferenciji „XIV International Student Scientific and Practical Conference «Managing the Future. 2020+1: Defining the New Rules»“. Konferencija će biti održana 15. aprila online putem.

Studenti koji žele da prijave svoje radove to mogu učiniti do 26. marta čime stiču mogućnost da besplatno prisustvuju ovoj međunarodnoj online konferenciji, gde će imati prilike da čuju eksperte iz raznih oblasti menadžmenta i da učestvuju u diskusiji sa kolegama iz različitih zemalja.

Ostali detalji vezani za prijavu i učešće na ovoj konferenciji mogu se pronaći ovde ili na zvaničnom web sajtu konferencije: https://iim.ranepa.ru/about/events/2020-1-defining-the-new-rules/.